Header Image 0
whatsapp_button.png
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

B&L Exclusive

Bij B&L Exclusive moet een auto kopen een vertrouwd gevoel zijn, geen verkooppraat geen indringerigheid maar eerlijkheid en transparantie. Met onze 20+ jaar ervaring hebben we de nodige kennis en ervaring opgedaan in de autobranche en daarmee onderscheiden we ons telkens weer met onze premiumservice en manier van auto’s verkopen.

We gaan mee met de tijd en blijven op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden, zo bent u verzekerd van de beste service en het juiste advies.

Al onze auto's zijn voorzien van onderhoudshistorie en daarmee garanderen wij de kilometerstand, ook ondergaan onze auto’s lakdiktemeting om u zo de originaliteit van de lak en de schadeverleden te garanderen.

Bij een garantiegeval is de afstand tussen ons en onze klanten geen obstakel, wij komen zelf de auto bij u ophalen met onze autotransporter en laten een leenauto achter, geheel gratis.

Wij begrijpen heel goed dat onze klanten met garantieafhandeling niet voor verrassingen willen komen te staan daarom verschuilen wij ons niet achter slijtage onderdelen en hebben wij geen eigen risico en geen kleine lettertjes in onze voorwaarde.

Door ons brede netwerk door heel Nederland zijn wij niet verbonden aan een werkplaats maar werken alleen met specialisten door heel Nederland, bovendien heeft u bij B&L Exclusive slechts één contactpersoon (de eigenaar zelf) en dat is wel zo handig en maakt het contact vertrouwd en laagdrempelig.

 


Ons aanbod al gezien?

B&L Exclusive heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. U bent van harte welkom in onze showroom. Wij adviseren u van tevoren contact op te nemen zodat wij u alle aandacht kunnen geven. Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

B&L Exclusive
Morgen Internet - Light website